Hvor mange penge ønsker du at låne?:

Hvor gammel er du?:

Minilån

Et minilån er som skabt til folk, der mangler et mindre pengebeløb. Et minilån kan optages uden at det påvirker din økonomi i lang fremtid. Det er nemlig kendetegnet ved, at det er lån af en mindre størrelse, med forholdsvis kort løbetid. Det gør, at hvis du står og mangler et mindre pengebeløb, så kan du låne det hos os, uden at det skal være en belastning for din økonomi mange år ud i fremtiden. Der kan være mange grunde til, at man står i en situation, hvor de penge man har, ikke helt slår til. Folk der optager et sådan lån, er ikke nødvendigvis dem, der har de største udfordringer med egen økonomi. De har ofte en fornuftig indkomst og har ikke som udgangspunkt problemer med at tjene mindst ligeså meget, som der forbruges, set over en længere periode. Men af mere eller mindre uforklarlige årsager, kan man stå i en situation, hvor det beløb man plejer, at kunne klare sig for, ikke helt slår til. I de situationer er det rart, at have mulighed for at tage et lån, hvor man får en rigtig god aftale, dvs. mulighed for hurtig afvikling af lånet, lave omkostninger og generelt en helt uforpligtende måde at få tilført kapital på, hvor ingen blander sig i, hvad pengene skal bruges på. Lån af en mindre størrelse er blevet populært blandt mange, fordi de favner bredt og alle kan stå i en situation, hvor man mangler lidt penge i en sammenhæng. Når det sker, er det rart, at man lynhurtigt kan finde et lån, hvor der ikke så meget besvær. Kort løbetid, få omkostninger, pengene overføres hurtig til kontoen og man skal ikke til samtale med nogen rådgiver. Man klare det hele selv hjemmefra og bestemmer helt og aldeles selv, hvordan man bruger de lånte penge. Det er en nem måde, at komme til penge på og man ved, at man hurtig kan komme ud af det igen. Derfor kommer det heller ikke til at sprænge ens egne økonomiske rammer, hverken mens man betaler af på lånet eller bagefter som konsekvens af lånet. Du skal selvfølgelig være sikker på, at minilån er den rigtige beslutning for dig, men der findes andre typer af lån, hvor man bør have brugt mere tid på at overveje mulighederne, da følgerne af andre lån kan være markant større. Disse beskedne lån er egentlig for alle og det skal blot ses som en kærkommen mulighed til at supplere sin indkomst, når man finder det nødvendigt.

Minilån er for alle

Minilån er en bred betegnelse for lån af en mindre størrelse. Det er lån, som alle har råd til at optage. Hvis man i løbet af perioden, hvor man afbetaler, vil betale resten ud, kan man blot få tilsendt et girokort og betale resten. Så stopper de automatiske afdragsbetalinger med det samme. Så selvom løbetiden er kort, kan man selv gøre den endnu kortere. Ligeså snart man kommer til penge, kan man lave en ekstra indbetaling og forkorte den eksisterende gæld eller helt betale resten ud. For at man kan tage et minilån, skal man være en myndig person. Det er logisk, at man skal være fyldt 18 år, for at på egne vegne at tage selvstændige beslutninger. Så det fungerer på samme måde, som det gør med alle andre beslutninger i livet, nemlig at ens forældre har noget at skulle have sagt, indtil man bliver 18 år og derfor kræver alt indtil da accept og underskrift fra forældre. Derudover er der ikke nogen forhindringer i, at man kan optage et minilån. Et minilån der kan være til forbrug, men det kan også være til afbetaling på anden gæld. Hvis du kan optage et minilån med lavere omkostninger, end et andet lån du har dig, kan du bruge pengene til at afbetale på andet lån og dermed spare nogle omkostninger. Derfor er det også en god idé hele tiden, at holde sig opdateret med om man kan få lån billigere end det man har. Med almindelig sund fornuft og fornuftigt benarbejde, kan man nogen gange lykkedes med at reducere sine omkostninger på den måde. Når man undersøger lån, skal man sammenligne det, med alle ting man skal købe, hvor der er et marked, der bestemmer prisen. Ved, at der er mere end én forhandler, er der også en konkurrence på pris og kvalitet og hvor man som forbruger, nærmest har en pligt til at undersøge, hvor man får den bedste pakke, dvs. hvor man får mest for pengene. Hvis ikke man gør det, så sker der muligvis det, at man betaler mere end man kunne have sluppet med, ved at give sig tid til at undersøge de muligheder der måtte være.

Minilån til sidst på måneden

Det er som regel sidst på måneden, at det kan knibe med at få pengene til at slå til. Det gælder især hvis det har været en måned med mange udgifter. Det reducerer det beløb man har til sig selv og det kan være svært at justere ind til, at man skal leve for noget mindre, grundet øvrige udgifter. Erfaring viser, at det især er den sidste tredjedel af måneden, hvor man kan være begyndt at nærme sig nul og derfor reelt ikke har råd til at bruge flere penge, end hvad der lige er absolut mest nødvendigt. I de måneder, hvor udgifterne tager overhånd og det har en betydning for din økonomi og hvad du kan bruge på dig selv og din familie, kan jeg kun anbefale at man tager et minilån, så man kan opretholde sin normale levestandard. Hvis den næstkommende måned byder på en forbedret økonomi, hvor tingene igen ser fornuftige ud, kan man afbetale en stor del eller måske det hele af det beløb man har lånt. Hvis man lever et liv alene, er ens dårlige økonomi sidst på måneden, kun et problem for en selv, men hvis man lever i en familie, evt. med ægtefælle og to børn, så er man også forpligtet overfor dem, til at man har penge til at leve for. Man kan ikke stå i en situation, hvor man ikke kan forsørge sin familie og det betyder, at der skal være penge til hele måneden, uanset hvad man har af udgifter. Har man små børn, kan de ikke forstå, hvorfor de skal begrænses fordi far og mor har haft for mange regninger. Minilån hjælper til med at supplere ens indkomst og hvis man bare på den lange bane, er i stand til at lave overskud i sin økonomi, så betyder det ikke noget at man tager et minilån, for at rette op i en akut situation og skabe økonomisk balance. Når man laver sit budget, som klart kan anbefales, at man har sine indtægter og udgifter, således at man kan se, hvad man har til sig selv, så anbefales der, at man laver det for en længere periode. 12 måneder giver det rigtige billede, af hvad man har af indtægter og udgifter. Og hvis det samlede regnestykke over 12 måneder går i plus, men der er måneder undervejs, hvor det kniber mere med at få tingene til at gå i nul, så er minilån den rigtige løsning. Der kan du sikre, at du hele året har penge, uanset de udgifter der måtte være i den aktuelle måned.

Lav et budget der giver overskud

For at strukturere sin økonomi bedst muligt, er det vigtigt, at man laver et budget. Et budget, hvor der skal laves en buffer. Hvis man laver budget over en 12 måneders periode, er det med en vis usikkerhed, da man ikke kan sætte samtlige af sine udgifter i skema over 12 måneder. Nogle måneder, bruger man måske heller ikke det fulde beløb man har til sin rådighed. Men et budget skal blot være en indikator for, hvad man har til sig selv og hvad der ligger af udgifter, så har man et bedre overblik over sin økonomi. Det kan ikke struktureres til mindste detalje, men kan være godt for at skabe overblik. Så budgettet skal på bundlinjen give overskud, men det skal også give dig mentalt overskud, i at du har styr på din økonomi. Det giver overskud på alle led og kanter. Så kan du se hvilke måneder, hvor der er fint overskud og hvilke måneder der halter mere. Så kan du på den måde, strukturere hvornår et minilån er aktuelt for dig. Med minilån behøver du ikke ændre på, hvordan du lever. Det er ekstra kapital for en kortere periode. Det er lån for alle, fordi, lån af en mindre størrelse, har kort løbetid og ikke mange omkostninger i forbindelse med stiftelse og renter. Tag et minilån så du kan forsørge din familie også selvom det er en måned med mange udgifter. Du kan betale det ud, når du vil. Det giver masser af frihed og en sikkerhed for altid at have penge til disposition.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 20000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 15000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 480 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 1.958 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 10000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 500000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 5.031 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 150000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 1.727 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 50000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 1.052 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 15000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 75000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 1.561 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 50000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 917 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 50000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 821 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 50000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 865 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 100000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 1.783 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 10000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 4.515 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 500000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 4.243 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 75000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 1.377 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 1.958 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 15000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 15000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.