Lån 50.000

Lån 50.000 til en ny bil

En populær historie går på, at hunden angiveligt skulle være menneskets bedste ven. Det vil dog ingenlunde være urimeligt at stille sig en lille smule kritisk overfor denne betragtning. Det må konstateres at visse personligheder anser hunden som den vigtigste ting/person i deres tilværelse. Men derudover er det vel ganske væsentligt at aflive myten om, at hunden skulle være menneskets bedste ven. Vi må konstatere, at der findes personer som man kan knytte sig væsentligt mere til end hunde og som følelsesmæssigt og mentalt kan bidrage med mere til tilværelsen. Ligeledes må det kunne konkluderes at der findes ting, der er væsentligt mere funktionelle og anvendelige i en travl hverdag end hunde. Hunde taber på alle parametre.

Efter dette lille sidespor i indledningen er det tid til at komme til sagens kerne, et bud på, hvilken ting der så ellers kunne være menneskets bedste ven: Bilen. Vel nok i hvert fald den vigtigste ting, for rigtig mange mennesker i hverdagen, og de som endnu ikke har en bil vil i hvert fald opdage, hvor meget en bil kan være værd, når først man har anskaffet sin en.

Hvad enten man vil det eller ej, så er bilen stadig vores bedste og ikke mindst mest effektive transportmiddel. Bilen er for rigtig mange mennesker ganske uundværlig. Der er ingen tvivl om, at rigtig mange mennesker sagtens mener, at de kan undvære bilen og lever fint uden, men så er det fordi man ikke kender fordelene og kvaliteterne ved at have en bil.

Bilen kan gøre et hvert liv lettere. Pludselig bliver turen til arbejde, familiebesøg, ferier, og bare almindelig indhandling meget lettere og mere effektivt. Man sparer tid, vigtig tid som man i stedet kan bruge langt mere effektivt på anden vis.

Det er sjældent tilfældigt, når så mange mennesker ejer og er afhængig af den samme ting. I dette tilfælde et transportmiddel. Det må vel nok være fordi der er nogle helt væsentlige fordele ved netop denne form for transport. Det kan man ikke bare fornægte, fordi man bilder sig selv ind, at man ikke har brug for en bil.

Nu om dage er det faktisk også muligt at anskaffe sig ret billige biler. De behøver ikke længere at koste flere hundrede tusinde kroner. Man kan sagtens få gode nye biler for omkring 80.000 kroner og ikke mindst rigtig fine brugte biler for eksempelvis 50.000 kroner. Dermed kan økonomien ikke længere være den eneste undskyldning, for ikke at have en bil, især ikke når man med fordel kan anskaffe sig de ganske fordelagtige benzin kreditkort.

Derudover kan man også meget let låne hele beløber – eksempelvis låne 50.000 kroner på internettet og anskaffe sig en rigtig god bil.

Det er sådan set også det som er hele essensen i dette indlæg og som der vil blive berettet noget nærmere om i det efterfølgende, fordi rigtig mange mennesker tilsyneladende ikke er helt klar over, hvor nemt hurtigt og ikke mindst fornuftigt man faktisk kan skaffe sig pengene til at købe en bil som vil gøre livet rigtig meget lettere.

Alle låner penge til biler

Det med at låne penge kan godt være noget som nogle folk kan have det lidt svært med. Man vil typisk ikke sætte sig selv i unødig gæld og vil helst undgå at skylde penge væk. Forståeligt nok, men somme tider er gælden ikke unødvendig. En bil er absolut en nødvendighed for rigtig mange mennesker, og der findes altså situationer her i tilværelsen, hvor lån i meget høj grad er nødvendige. En af disse situationer er faktisk, når det drejer sig om biler. Alle mennesker låner penge når de skal købe en bil, det er absolut de færreste der har råd til udbetalingen af hele beløbet til en bil.

Det er blevet noget af det mest naturlige i verden at låne penge, når man skal anskaffe sig en bil. Faktisk næsten på samme måde som når man køber hus.

I denne forbindelse kan man sige, at et lån på 50.000 kroner er et ganske beskedent beløb at låne, når man sammenligner med, hvad biler og huse ellers kan koste. På den måde gældsætter man sig lige netop ikke unødigt. Det er en meget stor fordel for forbrugerne at teknologien og internettet har åbnet op for muligheden for at låne penge så let og effektivt og så endda til så vigtige ting som netop biler.

Bare fordi lånet er taget på internettet og ikke i banken betyder dette ikke noget negativt. Faktisk tværtimod. Det hele er lige lidt mere effektivt og smart, når det foregår elektronisk. Det går væsentligt hurtigere i hele processen og man kan se frem til en langt hurtigere behandlingstid, hvor man får sine penge hurtigere og man hurtigere kan få valgt og anskaffet sig den bil man skal bruge.

Det er i det hele taget blevet langt lettere at være forbruger siden der blev åbnet op for handel via internettet. Det har gjort mange ting lettere og man må sige at det også er fyldt med generelle fordele. At låne 50.000 kroner på internettet og noget mere fleksibelt end at låne dem i banken.

Når man låner i banken skal man redegøre for sin økonomi og stille sikkerhed og alt muligt andet. Det er slet ikke nødvendigt på internettet, hvor alle overflødige aspekter af processen er skåret væk og det hele derfor er meget mere effektivt.

Man er aldrig i direkte kontakt med udbyderen, det hele foregår elektronisk. Det har muligvis aldrig været så let at være forbruger og på mange måder kan det sammenlignes med at handle andre varer på internettet. Herunder tøj, sko, mad og elektronik.

Det er også både lettere, smartere og forbundet med flere fordele at handle disse ting på nettet. Eneste forskel fra butikken er at man ikke får et personligt møde med en lidt for glad sælger der naturligvis synes, at de tøj man nu engang prøver sidder helt perfekt og det passer lige nøjagtig til en. Man skal huske på at det er sælgere og ikke rådgivere. De lever af at sælge varer til forbrugerne og ikke af at rådgive dem. Så på mange måder er det faktisk en befrielse at slippe for denne salgstale.

En bil er en god investering

At låne 50.000 kroner til en bil skal betragtes som at låne 50.000 kroner til en god investering. Det vil man jo gerne. Det er altid rart at købe noget som giver et positivt afkast. Det ville dog være direkte usandt at hævde at man måske kan sælge bilen med fortjeneste. For det kan man 100 % sikkert ikke. Til gengæld kommer til positive afkast til udtryk på anden vis. Eksempelvis i form af øget livskvalitet, større overskud og en mere effektiv hverdag. Derudover kan man naturligvis også sælge bilen igen så lånet reelt set bliver mindre end de oprindelige 50.000 kroner.  Det skal til gengæld ses som et faktum.

I realiteten kan et lån på 50.000 kroner til en bil faktisk betragtes som en investering. Ikke på linje med en investering i aktier, hvor man håber på et positivt økonomisk afkast, men snarere en investering i sit eget liv, hvor man er sikker på et positivt afkast, når det kommer til livskvalitet og glæde.

Der findes vel næppe bedre investeringer end dem, hvor man faktisk investere i noget så vigtigt som ens eget liv. Det er af højeste prioritet at man gør noget godt for sig selv og at man husker at gøre livet sjovt og ikke mindst let for sig selv. For livet er ikke altid en leg, så der hvor man kan gøre det bedre bør man gøre det.

Og når internettet så byder sig til med muligheden for at låne 50.000 kroner her og nu, så er det bare med at slå til. Det er umiddelbart svært at finde på noget bedre at låne penge til end til at forbedre og forenkle ens egen tilværelse.

En bil åbner nye døre. Man kan pludselig komme let og hurtigt rundt. Hvis man eksempelvis bor midt i en større by, så kan der godt være en lille smule langt til de nærmeste steder, hvor man kan bade i havvand eller ferskvand. Her kan en bil virkelig afhjælpe situationen og man kan i princippet køre rundt til alle aktiviteter der ligger bare lidt udenfor cykelafstand. Lettere bliver det ikke.

Vejen til en ny bil findes lettest og mest simpelt ved at låne de famøse 50.000 kroner på internettet. Det handler som end ikke om andet end at udnytte teknologiens mange nye muligheder. Man skal se muligheder i stedet for begrænsninger. Og hvis døren til bilen før var lukket og låst pga. økonomiske problemer, så kan man nu låse den op ved at tage et lån på internettet. Det er en udvikling der virkelig er til gavn for forbrugerne, og det må anses for aldeles tvivlsomt om det nogensinde har været lettere at anskaffe sig 50.000 kroner. Der skal praktisk talt ikke andet til end et par hurtige klik med musen og en hurtigt udfyldt ansøgning.

Du har snart en ny bil, hvis du lånet 50.000 kroner på internettet allerede i dag.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 50000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 504 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 50000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 50000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 1.598 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 50000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 653 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 50000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 50000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 504 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 50000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 576 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 50000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 1.052 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 50000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 50000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 1.041 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 50000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 917 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 50000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 821 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 50000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 865 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 50000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 892 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 50000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 22.574 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 50000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 425 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 50000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 918 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 50000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 653 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 50000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 50000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 50000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 504 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.