Lån 10.000

10.000 kroner lige ned i lommen

Overskriften lyder jo aldeles tiltalende og attraktiv. Så meget kan de fleste nok godt blive enige om. Det der med at få 10.000 kroner lige ned i lommen er nok noget de fleste ville være ganske tilfredse med. Det lyder måske endda også lidt for godt til at være sandt. Og der er som end heller ikke noget at sige til, hvis man som læser er en lille smule skeptisk overfor sådan en overskrift, men ikke desto mindre så må nysgerrigheden alligevel være vakt til live og opmærksomheden er rettet mod indholdet. Nu skal det selvfølgelig ikke være sådan at man bare skriver en overskrift med det ene formål at vække en eller anden form for nysgerrighed og interesse. Der skal da også være noget sandt i den. Derfor er det også ganske belejligt at denne overskrift rent faktisk også tjener det formål at den beskriver en mulighed som næsten alle mennesker har, blot uden de selv er klar over det endnu. Forhåbentligt kan artiklen hjælpe en smule på vej.

Overskriften er nemlig ikke for god til at være sand. Der er tale om en ganske realistisk og nærliggende mulighed som man sagtens kan udnytte som helt almindeligt menneske. Og nej der er som end ikke tale om en joke med at man skal vinde i lotteriet eller på rouletten. Pengene er langt lettere at få fat i end det. Ellers ville det jo heller ikke være en mulighed, som alle på den måde kan udnytte.

For ligesom at komme ind til sagens kerne er det relevant at beskrive, hvordan man så kan få fingrene i de omtalte 10.000 kroner.

Der er i bund og grund tale om et lån. Til gengæld et ganske fordelagtigt lån som på mange måder adskiller sig fra de lån som de fleste har været vant til at benytte sig af. Der er nemlig ikke tale om et lån man tager i banken på den gammeldags måde, hvor man skal til møde, stille sikkerhed og redegøre, for sin økonomi og fortælle, hvorfor man gerne vil låne penge.

Man kan låne 10.000 kroner på en meget smartere måde, nemlig via internettet, hvor det hele foregår online. Man ansøger online, ansøgningen behandles online og pengene udbetales til ens konto uden forudgående møder med udbyderen.

Det lyder nemt, og det er også nemt. Det er faktisk ikke sværere eller mere besværligt end det lyder, og det bliver endnu bedre. Der er nemlig heller nogle urimelige krav man skal opfylde før man kan blive godkendt til lån. De eneste krav der er, er typisk krav til alder og at man ikke er registreret som dårlig betaler. Det er som bekendt krav som de fleste mennesker vil kunne leve op til.

Det må absolut siges at være en god mulighed, for at få lidt ekstra penge til et i forvejen stramt budget, men kan jo hurtigt tænke lidt over, hvordan man evt. vil kunne bruge 10.000 kroner. Der er bestemt mange muligheder, endda mange gode muligheder.

Nye døre vil åbne sig

Med et kontant lån på 10.000 kroner vil man med garanti hurtigt opleve at mange nye døre pludselig åbner sig og at man pludselig kan gøre lidt mere som man gerne vil. Man vil opleve meget mere økonomisk frihed og nok også en lidt sjovere og mere spændende og indholdsrig tilværelse. Det er bestemt noget som langt de fleste mennesker ville sætte stor pris på og 10.000 kroner vil gøre underværker hos rigtig mange mennesker

Hvis man bare leger lidt med tanken om, hvad 10.000 kroner kan gøre for ens budget og ens liv, så vil man nemlig opdage helt nye muligheder, og at man pludselig kan realisere nogle af de drømme man altid har haft.

Man kan sagtens rejse til dejlige eksotiske og afslappende lande, for 10.000 kroner og man kan få sig en god og afslappende ferie, hvor man kan få ladet batterierne op, og få et velfortjent afbræk fra en hektisk og travlt hverdag.

I realiteten er det kun en selv der kan begrænse mulighederne, eller med andre ord ens egen fantasi. Man kan nemlig helt selv vælge, hvordan man gerne vil bruge pengene, og der er ikke nogen bankrådgiver der sidder med en løftet pegefinger og fortæller om det er en god eller en dårlig idé. Fordi i sidste ende er det nemlig udelukkende en selv der kan vurdere om noget et smart og fornuftigt. Det hele afhænger nemlig af de behov man selv har, og dem er der ikke nogen andre der kan vurdere bedre end en selv.

Det kan eksempelvis også være behovet for en ny og god cykel, så man både kan få motion og komme lettere fra A – B. For 10.000 kroner kan man virkelig få en god cykel. Eksempelvis den ultimative All round cykel – nemlig Avenue cyklen, der både har markedets flotteste design, en høj kvalitet og ikke mindst kan bruges til både lange ture og almindelig bykørsel.

Det kan også være, at man mangler et nyt fjernsyn eller en ny telefon. Det er alt sammen dyre forbrugsgoder som man ikke bare lige køber med et normalt budget. Det er tit og ofte noget man sparer op til. Det behøver man altså ikke længere, når man så let som ingenting kan låne 10.000 og dermed få det fornødne råderum i økonomien til i højere grad at gøre og købe det man nu engang har lyst til og brug for.

Det må efterhånden være ganske tydeligt, at 10.000 kroner alene kan gøre rigtig meget for hverdagen. Det kan gøre mange ting lettere og sjovere og man slipper måske for at tænke på store økonomiske spørgsmål hele tiden. I stedet kan man bruge sin energi på andre og mere fornuftige steder, hvor man får lidt mere glæde ind i tilværelsen, i stedet for at det hele skal være så alvorligt hele tiden.

Som sagt åbnes der nye døre og man kan pludselig gøre drømme til virkelighed, og så endda uden selv at skulle investere en stor og hård arbejdsindsats, det hele kan klares med nogle få klik med musen.

Hurtighed og effektivitet

Når man taler om lån på internettet, så er hurtighed og effektivitet nøgleord. Man kan ikke sige lån 10.000 kroner på internettet også samtidig at sige nemt, hurtigt og effektivt. For det er måske nok de mest passende ord at beskrive et sådant lån med. Måske skulle man også lige bruge ordnet fornuftigt. Det er i sig selv også et meget passende ord, som meget godt beskriver det koncept at låne 10.000 kroner.

Der er nemlig ikke noget dumt eller farligt ved at låne penge. Det er et helt naturligt behov som opstår hos alle mennesker. Hvad enten man vil det eller ej, så er penge vigtige for alle menneskers liv og ingen kan leve uden penge. Det er på mange måder grundstenen i hele vores samfund.

Selvom det måske kan lyde en smule overfladisk, så kan man sagtens sige, at penge bringer mere lykke ind i vores tilværelse og flere penge kan gøre meget for ens lykke. Det skal ingenlunde påstås, at penge betyder alt, for det er ikke tilfældet, men til gengæld kan man med rette mene at det er en fordel at have mange penge.

Netop derfor er det heller ikke ufornuftigt at låne penge. Det er en myte som man efterhånden er ved at være godt træt af at lytte til. Især det at låne 10.000 kroner på internettet er ganske fornuftigt. Det er nemlig et lån som er skruet sammen på en meget hensigtsmæssig og let måde og som man under hele forløbet har det fulde overblik over. Der er ikke nogle skjulte faldgrupper og disse lån har så bred en målgruppe at de er nødt til at være sat sammen på en måde, så man kan forstå det, lige meget hvilken baggrund man kommer fra.

Selvom det er et lån der henvender sig til en stor, og forskelligartet, gruppe af mennesker, så er det stadig muligt at gøre det personligt. Det skyldes i høj grad, at der er rigtig mange udbydere på markedet som hver især har deres forskellige fordele. Det betyder også, at man er sikret helt optimale vilkår, når man som forbruger gerne vil låne penge. Konkurrencen gør netop at der ikke findes lån der decideret snyder en. Man er nødt til at tilbyde lån med masser af fordele, hvis man gerne vil overleve på et meget konkurrencepræget marked. Derfor kan man ikke være bange for at blive snydt som forbruger, når man låner sine penge på internettet.

Det at låne penge på internettet uden at stille sikkerhed er i virkeligheden bare en ny og mere effektiv og moderne måde at låne penge på. Man kan sammenligne det let med det at handle tøj og andre varer på nettet. Det er også bare en anden, bedre og mere moderne og effektiv måde at købe tøj på. Nøjagtigt den samme præmis kan gøres gældende, når det kommer til internetbaserede lån.

Netop derfor skal man ikke være bange for det, men i stedet udnytte muligheden og gøre sit liv bedre og lettere ved at låne 10.000 kroner allerede i dag.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 10000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 101 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 10000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 10000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 320 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 10000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 131 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 10000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 10000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 101 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 10000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 116 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 10000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 211 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 10000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 10000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 209 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 10000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 184 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 10000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 165 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 10000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 173 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 10000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 179 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 10000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 4.515 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 10000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 85 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 10000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 184 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 10000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 131 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 10000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 10000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 10000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 101 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.