Hvor mange penge ønsker du at låne?:

Hvor gammel er du?:

Kviklån

Løsningen på akut pengemangel

Overskriften indikerer at man nu skulle have opdaget noget helt unikt. En opdagelse der vil kunne løse mange problemer, for rigtig mange mennesker. Det er som end heller ikke helt forkert, at det skulle forholde sig sådan. Dog må det erkendes at der ikke er tale om nogen decideret opdagelse, det er sådan set bare en beretning om et fænomen der rent faktisk kan løse en situation med akut pengemangel for et eller flere mennesker.

Når det så er sagt, så giver det også sig selv, at dette stykke ikke vil omhandle afhjælpning af hverken globale eller nationale fattigdomsproblemer, men udelukkende er et middel som den enkelte almene forbruger selv kan vælge at benytte sig af.

Der er tale om en form for lån, der hedder Kviklån. Det siger måske i sig selv ikke så meget og det er derfor ikke uvæsentligt med en mindre uddybning af begrebet i sin enkelthed.

Et kviklån er som navnet kan antyde et hurtigt lån på et ikke nærmere bestemt pengebeløb – det vil sige et pengebeløb man selv er med til at fastsætte. Det fungerer i praksis akkurat som et forbrugslån og er faktisk i grove træk det samme. Kviklånet er dog garanteret en både hurtig og effektiv løsning.

Det med hurtighed og effektivitet må siges at være nøgleord, for en lånetype, hvor ordet ”Kvik” indgår. Det er selvsagt noget der skal være ret effektivt, for at leve op til den varebetegnelse man selv har givet.

Heldigvis forholder det sig også sådan, at denne type af forbrugslån er både hurtige og effektive, når man skal have fat i dem. De er designet til folk der mangler penge her og nu, og designet slår ikke fejl. Det virker faktisk ganske upåklageligt.

Det er værd at nævne i denne beskrivelse at hele processen foregår via internettet. Dette gælder alt lige fra information, ansøgning og behandlingen af ansøgningen.

Det betyder også at man aldrig er i direkte kontakt med den man låner pengene af, men dette er mest af alt blot en teknisk foranstaltning, der netop medvirker til at hele processen omkring lånet bliver mere effektiv.

Det at man ikke er i direkte personlig kontakt med udbyderen af lånet betyder dels at det hele bliver mere effektivt. Der er ikke så meget papirarbejde, der er ikke så mange møder der skal passe ind osv. Det betyder også at selve lånet bliver mere frit og under eget ansvar. Man må altså selv tage stilling til, hvordan man vil bruge sine penge, og når man en gang har lånt dem, så sidder der ikke en rådgiver fra udbyderen og blander sig i om man nu også forvalter dem fornuftigt.

Kviklån kan redde økonomien

Igen lyder overskriften måske lidt for god til at være sand, men ikke desto mindre er der faktisk endnu engang tale om en sandhed. Med et Kviklån kan man faktisk redde sin egen økonomi, og i det store perspektiv kan man faktisk hjælpe samfundsøkonomien godt på vej. Sidstnævnte kan man naturligvis ikke sørge for ene mand, blot ved at tage et kviklån. Her vil der selvsagt være tale om en situation, hvor et meget stort antal mennesker benytter sig af kviklån og netop bruger pengene på forbrug, som ud fra gens økonomisk teori vil være med til at genere vækst og senere arbejdspladser til gavn for hele samfundet.

Dette er nok ikke et scenarie man som udgangspunkt tager højde for, når man låner penge. Og det er som end heller ikke det samfundsøkonomiske perspektiv der bør være det altafgørende, når man skal træffe beslutningen om at låne penge.

Baggrunden for et kviklån vil i stedet typisk være at man mangler penge nu og her. Det man mangler penge til kan i og for sig være mange forskellige ting og der findes ingen præcis guideline til, hvad det typisk kan være. Det kan være, at man gerne vil ud at rejse til efteråret, men at pengene ikke slår helt til efter en lang og økonomisk krævende sommer. Det kan lige så vel være, at man bare står og mangler fjernsyn, telefon, computer eller andre af de dyrere forbrugsgoder, som man altid har ønsket sig – eller bare ikke kan undvære. Det kan som end også sagtens tænkes, at man blot mangler lidt ekstra luft i sit budget, når regningerne skal betales og derfor godt kunne bruge lidt ekstra spillerum.

På den måde kan man faktisk afhjælpe sin egen økonomiske situation på en sikker, hurtig og ikke mindst ganske effektiv måde ved blot at låne pengene på internettet.

Det er heller ikke på nogen måde svært at få adgang til et kviklån. Det forholder sig nemlig sådan, at et kviklån netop er forbeholdt alle mennesker. Det er et produkt der er tilregnet og designet til at næsten alle mennesker skal kunne forbedre deres økonomi. Faktisk er der nærmest tale om en service ydelse.

Det betyder for det første, at der ikke stilles ret store krav til låneren, når man ansøger om at låne penge. Eksempelvis stilles der ikke krav om, at man skal kunne stille sikkerhed i form af formue, lønindkomst eller andre værdifulde aktiver. Udbyderen af lånet får derfor ikke pant i ens aktiver som man ellers ofte ser det, når man låner penge i banken.

Det betyder for det andet også, at lånet er meget lidt kompliceret. Med andre ord vil det sige, at det er skruet sammen på en måde så selv almindelige mennesker uden yderligere kendskab til finansmarkeder og økonomi vil kunne finde rundt i lånets vilkår og muligheder. På den måde undgår man også at blive mødt med uforudsete betalinger, når lånet skal indfries. Det man ansøger om ved processens start er også det man kan forvente at få og samtidig det man en dag kan forvente at skulle betale tilbage.

En ny smart måde at bruge nettet på

Vi bruger allerede internettet hele tiden. Vi surfer på internettet, vi deler vores liv på internettet, vi følger andres liv på internettet og vi får hovedparten af vores daglige mængde nyhedsstof på netop internettet. Derudover er vi stort set online 24 timer i døgnet via enten vores computer eller vores telefon, som naturligvis har en god internetforbindelse.

Udover disse helt almindelige hverdagsting, så handler vi også på internettet. I stor stil endda. Vi køber tøj, sko, elektronik og endda fødevarer. Det gør vi fordi det er let, det går hurtigt og det har mange fordele.

Det er faktisk de samme principper der gør sig gældende, når man taler om Kviklån via internettet. Det er blot endnu en mulighed for at udnytte internettet endnu bedre. Vi bruger internettet hele tiden, og hele vores liv foregår vel efterhånden nærmest online. Derfor kan man også lige så godt udnytte muligheden for at låne penge online. Af de samme årsager som vi handler tøj og elektronik på internettet kan man med fordel låne penge på internettet. Det er nemt, det er hurtigt og det har så mange fordele, som man ellers ikke lige har i banken/butikkerne. Derudover findes der også indenfor låneverdenen nogle andre varer online end dem der står på bankens standardhylder.

Der er altså ingen grund til at frygte det med at låne penge på internettet. Det er en mulighed der skal udnyttes og ikke bare kastes væk fordi det lyder lidt for nyt og moderne.

Vi låner i forvejen masser af penge i eksempelvis banker og alle har behov for lån. Det er der hverken noget unormalt eller skammeligt i. Det er blot et af vores naturlige behov, ligesom vi i forvejen købte tøj i forretninger. Nu gør vi det bare på internettet. Noget tyder på at markedet for forbrugslån bevæger sig i den samme retning, og det var som end også på tide med alle de fordele der nu engang kan findes på denne måde.

Man er i høj grad selv med til at strikke sit lån sammen. Man bliver ikke bare givet en standardvarer og der er rigeligt at vælge i mellem. Man kan hurtigt danne sig et overblik ved at scrolle ned over de forskellige lån, hvor langt de fleste vilkår og muligheder allerede kan ses på den første side man klikker på. Det man ser, er også hvad man får.

Det handler som end bare om at kaste sig ud i det. Det er let og det er ikke farligt. Det er blot endnu en god udnyttelse af de muligheder internettet byder på.

Man skal tage ansvar og gøre noget godt for sig selv. Gøre noget godt for sin egen økonomi, og der er ingen tvivl om, at kviklån er både smart og fornuftigt, når man gerne vil gøre noget godt for sig selv. Det er en let og hurtig måde at få flere penge på.

Man fristes nærmest til at spørge om, hvem der dog ikke gerne ville have flere penge mellem hænderne og flere penge til at købe de ting de altid har drømt om.

Internettet er en gave til os på rigtig mange måder og nu er der blot kommet endnu mere værdi i pakken. Det er næsten dumt ikke at udnytte muligheden, når nu den ligger så frit tilgængeligt for fødderne af en.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 20000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 15000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 480 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 1.958 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 10000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 500000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 5.031 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 150000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 1.727 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 50000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 1.052 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 15000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 75000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 1.561 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 50000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 917 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 50000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 821 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 50000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 865 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 100000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 1.783 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 10000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 4.515 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 500000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 4.243 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 75000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 1.377 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 1.958 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 15000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 15000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.