Hvor mange penge ønsker du at låne?:

Hvor gammel er du?:

Kreditkort

Vejledning til valg af kreditkort

De fleste ved godt, hvad et kreditkort er og ikke mindst hvad det kan. Rigtig mange ejer måske også allerede et eller flere kreditkort eller kender i hvert fald nogen der gør det. Men det er alligevel ganske relevant, meget kort, at slå fast hvad et kreditkort egentlig er. Det tjener i meget høj grad et væsentligt formål i forhold til denne vejledning.

Et kreditkort er hovedsageligt et betalingskort, som altså dermed kan bruges til at betale varer og tjenesteydelser gennem automater i forretninger og lignende. Derudover fungerer kortet som et hævekort således at man naturligvis kan hæve penge i dertil indrettede hæveautomater. Dette gælder for de flestes vedkommende både i udlandet og i hjemlandet.

Som navnet antyder så ydes der naturligvis også kredit, når man har et kreditkort. En kredit er et beløb, hvortil man kan bruge penge som man egentlig ikke har indsat på kortet, men som udstederen i stedet garanterer for, mod en tilbagebetaling med renter. Dette beløb kan selvsagt variere en hel del, men vil typisk ligge omkring 100.000 kroner for rigtig mange af de kreditkorttyper der findes.

Det er der netop ydes denne kredit betyder, at man ikke selv skal sørge for at indsætte penge på kortet. De er der i princippet i forvejen, netop fordi de er garanteret af udbyderen. Man skal blot selv sørge for at sætte sig ind i de vilkår der følger i forbindelse med anskaffelsen af kortet, og så vælge et kort der passer til de behov og ønsker man har.

Markedet for kreditkort har udviklet sig på en sådan måde, at der findes rigtig mange udbydere. Alle disse udbydere fokuserer på forskellige ting som de kan differentiere sig overfor hinanden med.

Netop det faktum at der findes mange udbydere og endda med forskelligt fokus gør markedet med lukrativt for forbrugeren som ønsker at anskaffe sig et kreditkort. Det betyder selvsagt at mulighederne for at anskaffe et kreditkort der er som skræddersyet til ens specifikke ønsker bliver væsentligt forøget. Et stort og bredt marked kommer i langt de fleste tilfælde forbrugeren til gavn.

Det er ikke just tilfældigt, at der findes så mange forskellige muligheder. Efterspørgslen efter kreditkort er stigende og stadig flere benytter denne mulighed, og med særdeles god grund. Der findes nemlig rigtig mange store fordele som gør at det er rigtig smart at eje et kreditkort i forskellige situationer.

Den store udvikling indenfor kreditkort er en gave til forbrugerne. Det er endnu et skridt i udviklingen som har gjort at tilværelsen bliver lidt lettere for forbrugerne. Det er blevet lettere at være forbruger efter at markedet for kreditkort har udviklet sig som det har. I hvert fald kan man med det rette kendskab skaffe sig selv gode fordele og gøre hverdagen både sjovere og meget lettere.

Somme tider kan markedet dog være lidt af en jungle og det er bestemt ikke let at finde rundt i, det er måske bagsiden af medaljen, men forhåbentligt kan denne vejledning være med til at hjælpe de fortvivlede forbrugere som leder efter det perfekte kreditkort. I hvert fald forsøges der er give en forklaring på, hvad man skal overveje inden man vælger og hvordan man skal vælge sit kreditkort så man får mest muligt ud af det. For der skal ikke være nogen tvivl om, at selve det at anskaffe sig et kort er en særdeles klog beslutning som utvivlsomt vil kaste mange fordele af sig. Særligt hvis man vælger den mest optimale løsning.

Sådan skal du vælge kreditkort

Som det allerede er nævnt, så kan det godt være lidt af en jungle, når man skal vælge det helt rigtige kreditkort. Og for de som endnu ikke har været i en rigtig jungle, så kan jeg afsløre, at det ikke altid er lige let at finde rundt. Med andre ord, det kan faktisk godt være besværligt at vælge det rigtige kreditkort. Der er mange valgmuligheder og der er mange ting man skal have med i sine overvejelser.

Først og fremmest skal man gøre sig klart at man har et behov for at anskaffe sig et kreditkort. Dette er i sig selv en smal sag, da de fleste mennesker vil opleve at de rent faktisk har et sådant behov, hvis de først tænker nærmere over tingene. Hvem kunne ikke bruge lidt flere penge mellem hænderne?

Når først man har fået klarlagt sit eget behov for flere penge og flere økonomiske fordele i hverdagen, så skal man til at se lidt nærmere på dette behov.

For at forklare dette nærmere kan det være ganske relevant at anvende et eksempel. Da jeg selv anskaffede mit eget Norwegian kreditkort var det med fokus på, at jeg rejser rigtig meget. Jeg har mange rejsedage om året og jeg havde brug for en række fordele indenfor netop rejsebranchen. Derfor betaler jeg alle mine flyrejser med dette kort og opnår derfor gratis rejseforsikring og en række andre fordele mht. flyrejser. Derudover hæver jeg penge i udlandet uden gebyrer.

Jeg ejer også et andet kreditkort, hvor det er muligt at vælge en branche, hvori man opnår rabatter, når man betaler med sit kor. Her har jeg valgt at jeg gerne vil have rabat på benzinkøb, da jeg kører meget i bil og min bil er ikke just økonomisk. Begge kort har en kredit på 100.000 kroner og jeg kan derfor købe en hel del rejser og en hel del benzin uden at tænke over at min konto er ved at ramme bunden. På den måde holder jeg mine udgifter adskilt.

Faktisk behøver det hele ikke at være så smart, med fordele indenfor forskellige brancher og alting, man kan også vælge et helt almindeligt kreditkort, hvor man så opnår en lavere rente. Her opnår man naturligvis de samme kreditmæssige fordele og til gengæld en mere overskuelig rente. Det er lettere, hvis man ikke har visse branchemæssige præferencer, men blot ønsker at have et kort, hvor man på kredit kan betale for forskellige ydelser efter eget valg. Kortet vil stadig kunne bruges over det meste af verden og i langt de fleste butikker. Så man kan helt selv styre sin kredit og sin økonomi i forhold til kreditkortet.

Flere kreditkort kan være smart

Allerede i det forrige afsnit blev nogle af de fordele der kan være ved de forskellige typer af kreditkort listet op. Eksempelvis de branchefordele der kan være. Desværre findes der selvsagt ikke et kreditkort der rummer fordele indenfor alle brancher – eksempelvis både rejse og benzin. Derfor kan det i sig selv være meget fordelagtigt at anskaffe sig flere kreditkort så man kan opnå flere fordele.

Det vigtige i denne sammenhæng er, at man bevarer overblikket over sine anskaffelser. Det er et must at man gør sig klart, hvad man gør inden man bare kaster sig ud i at anskaffe sig kreditkort. Man skal igen fastlægge sine egne behov, så man ved hvad man har brug for.

På de forskellige sider der udbyder kreditkort er det let at danne sig et overblik over de muligheder der findes, og hvilke fordele der er forbundet med de forskellige typer kreditkort.

På denne måde kan man også hurtigt danne sig et overblik over de vilkår der er forbundet med de forskellige kort. Dette overblik kan man bevare i den tid man ejer kortet og man bliver således ikke mødt med uforudsete forhindringer som kommer bag på en.

Et kreditkort kan gøre mange helt almindelige hverdagsindkøb meget mere overskuelige. Man får lige pludselig lidt mere luft i økonomien og det bliver muligt at foretage sig lidt mere spontane handlinger i hverdagen. Netop fordi man jo kan bruge den tildelte kredit nøjagtig som man har lyst.

Endnu en fordel ved disse kreditkort er, at man ikke skal knytte sig til én bestemt bank for at anskaffe dem, eller skifte bank, hvis man gerne vil have et nyt kort. Kreditkortene udstedes nemlig udenom banken og det er derfor også en økonomi der kører parallelt med den lønkonto og opsparing man ellers måtte have.

Det giver en høj grad af fleksibilitet at man helt udenom banken kan vælge de økonomiske løsninger der kan være med til at sikre ens egen økonomi et godt solidt løft. Det gør hverdagen lettere og man slipper for møder med banken om netop kredit.

Der stilles nemlig ikke store krav hos udbyderne af kreditkort og det er rigtig let at anskaffe. Man kan således hurtigt komme i gang med at spare penge på forskellige brancher eller bare komme i gang med at gøre livet sjovere og mere fleksibelt.

Det er let og simpelt og det bringer utallige fordele med sig, hvis man vælger rigtigt.

En opsummering af denne vejledning kan gøres meget kort og det handler om at kende sine egne behov. Nøje overveje hvad man lægger vægt på og hvad der bedst vil kunne tjene til at man sparer penge og lever det liv man helst vil. Så skal man danne sig et overblik og ellers bare komme i gang. På den måde får man det bedste og mest optimale resultat, når man anskaffer sig et kreditkort. Og det kan ikke understreges nok, hvor meget godt det kan gøre for tilværelsen, at man ejer et sådant kort.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 20000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 15000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 480 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 1.958 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 10000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 500000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 5.031 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 150000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 1.727 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 50000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 1.052 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 15000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 75000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 1.561 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 50000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 917 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 50000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 821 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 50000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 865 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 100000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 1.783 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 10000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 4.515 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 500000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 4.243 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 75000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 1.377 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 1.958 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 15000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 15000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.