Hvor mange penge ønsker du at låne?:

Hvor gammel er du?:

Hurtiglån

Det er nærliggende at kigge efter hurtige lån, hvis man akut står og mangler penge, f.eks. hvis man har en regning der står til betaling. Der findes en række lån, hvor hele processen fra man ansøger om lån, til godkendelse og overførelse går stærkt, at man kan reagere på den akutte mangel på penge. Det er desuden den nemmeste måde at komme til penge på, når der ikke er nogen samtaler, undersøgelser, budgetlægninger eller hvad der ellers kan være et udgangspunkt før at man er villig til at indgå aftaler med folk der vil låne penge. Det handler om, at finde nogle der tilbyder lån med kort proces, så man hurtigt kan komme i gang med at bruge pengene. Udgangspunktet må være, at når man gerne vil låne penge, så vil man også gerne have dem hurtigst muligt. Men det er ikke alle steder, at det hele går så stærkt og det bør man have med i overvejelserne, når man har taget beslutningen om at man vil tage et lån. Her er der heller ingen der blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Kunderne kan surfe rundt, sondere de forskellige lånetilbud, prøve at sammensætte et lån selv, så man får det, præcist som man kunne tænke sig og når man så har ansøgt om lån, så er behandlingstiden ganske kort. Inden for få timer, er pengene til disposition på kontoen, alt afhængig af hvornår på dagen man ansøger og i forhold til bankdage. Det bliver i hvert fald behandlet lynhurtigt. Man kan havne i en situation, hvor det er vigtigt, at man hurtigt får penge ind på kontoen, koste hvad det koste vil. Og hvis man ikke kan få sig selv til at spørge familier og venner om lån, så er det bedre at vælge en uafhængig instans, hvor der ikke er følelser og venskaber på spil. Det er før set, hvordan mennesker der holder meget af hinanden, bliver uvenner for resten af livet over pengesager. Det betyder ikke, at man kan behandle os som man vil, men her er der tale om et professionelt forhold, hvor følelser og venskaber ikke er en del af den aftale der indgås. Den indgås kun med henblik på et professionelt samarbejde, hvor man har nogle forpligtelser overfor hinanden og kan bruge hinanden gavnligt.

Regninger har ofte kort tid til betaling

Når man får en regning, er det sjældent at man har ret lang tid til at finde pengene. Har man fået lavet sin bil og mekanikeren sender en regning, så giver det ikke lang tid til at få pengene skrabet ind og evt. tage overarbejde. Der er kontant afregning inden for noget der ofte minder om 7-8 hverdage og det sætter sine begrænsninger hvis ikke man har pengene med det samme. Det kan også være en hvilken som helst anden regning, der kan tage overhånd, det kan f.eks. være en tandlægeregning. Ligesom en regning hos en mekaniker, er der ikke lang tid at reagere på, på sådan en regning og for at undgå at komme i konflikt med hverken mekanikeren eller tandlægen, skal betalingen komme til tiden. Det kan få alvorlige økonomiske følger på sigt, hvis man ikke får betalt sin regning til tiden. Jo længere tid der går, jo flere gebyrer og renter kan der tilskrives og så bliver et dyrt besøg hos en tandlæge eller mekaniker, pludselig markant dyrere. Problemet opstår ofte ved de uforudsete udgifter. Folk ved godt, hvad de har af faste udgifter der skal betales først i hver måned og det er sat op mod den indkomst man har og ud fra det, kan man så regne ud, hvad man har af penge til sig selv. Sandheden er bare den, at det beløb man regner med, at man har til sig selv, sjældent holder stik. Der kommer altid nogle udgifter man ikke har kalkuleret med og man bliver altid overrasket. Disse udgifter, kan fuldstændig sprænge ens økonomiske rammer og fjerne det rådighedsbeløb man har til sig selv, hvis man er rigtig uheldig. Som jeg ser det, er et hurtigt lån, den bedste og mest forsvarlig måde, at komme ud af en sådan situation på. Man kan på kort tid, låne det beløb man ønsker, uanset om det er hele det beløb man skylder eller kun noget af det. Man får mulighed for en lang løbetid på lånet efterfølgende, så man har tid til at komme ud af det igen. Der er ikke noget med, at lånet skal betales tilbage inden for ganske få hverdage, som det er med den regning man har fået. Man får med andre ord tid til at stabilisere sin økonomi efter det lån og ramme et normalt niveau. Og hvis der kommer flere uforudsete udgifter, må man overveje om man har pengene eller man skal supplere op med et lån ekstra. Det eneste det kræver, er at man er i stand til at betale de ydelser der måtte være på lånet eller de lån man har.

Lån der skaber glæde

Når man taler om, at man skal tage et hurtigt lån for at betale en regning, der står til forfald, er det ikke den sjoveste situation at være havnet i. Nogen vil måske ligefrem sige at det er mere af nød end det er lyst. Men det kan jo være nødvendigt, for at man kan opretholde sin dagligdag. Hvis bilen ikke kan køre længere og man er afhængig af den for at blive transporteret til og fra arbejde, så har man ikke noget valg – udover at købe en ny bil, hvilket heller ikke er gratis. Lån kan i højere grad skabe glæde, når pengene bruges på noget man har lyst til. Det kan både være materielle ting, men det kan også være oplevelser, hvor lånet vil have en afsmittende effekt på ens humør, når det bruges på noget, som man virkelig brænder for at købe. Når man bruger lånet som betaling af gæld, er glæden knap så står, men til gengæld meget nødvendig. Jeg kan kun tale i positive vendinger om lån, der skaber glæde. Det er lån, som bruges mere konstruktivt og med en åben tilgang til et forbrug. Lån der skaber glæde, vil have en afsmittende effekt, for alle der får glæde af det. Det kunne f.eks. være en rejse. Hvis man ikke har været ude at rejse i lang tid og man endelig finder tid til det, finansierer det gennem et hurtigt lån, så vil det skabe glæde for de folk der får glæde af det. Især hvis man udnytter det spontane element, der altid skaber god stemning. Spontane initiativer har det med at være det sjoveste, fordi det er noget man ikke har regnet med. Hvis man synes, det er svært at spare et beløb op, som hele familien kan holde ferie for, er der ikke noget at sige til det. Det er dyrt, både at få en hel familie på ferie, men det er også dyrt at leve mens man er på ferie. Hvis man vil have en god ferie og være af sted langt hjemmefra i minimum en uge, så koster det mange penge og det kan være svært, at nå at spare op. Hvis man finansierer det gennem lån i stedet for, kan man vælge en løbetid på f.eks. 12 måneder på lånet. Så passer det med, at lånet er betalt ud året efter, når man står og gerne vil på ferie igen. Så får man udgifterne fordelt i 12 lige store portioner og så er det lige pludselig til at kunne betale, i stedet for at man skal have det hele sparet op på én gang.

Hurtige lån der bruges med omtanke og fornuft

Som navnet antyder, så er hurtige lån, hurtige penge på din konto. Penge du kan bruge på ting du har lyst til. Akutte ting eller mere spontane ting, det gør ingen forskel. Men selvom du får pengene hurtigt, behøver du ikke bruge dem ligeså hurtigt, som du får dem. Hvis du har akutte ting der skal betales her og nu, er det klart, at du ikke har noget valg og ikke har mulighed for at trække det i langdrag. Men hvis det gå til forbrug, kan du stadig godt bruge pengene med fornuft, så du får mest muligt ud af dem. Når pengene er overført til dig, er det dit ansvar, at de bliver brugt som du synes de skal. Jeg kan kun anbefale at der er en nøje plan med, hvad pengene skal bruges til. Det er dumt, at de pludselig går til ting, som ikke har den samme relevans, som det de oprindeligt var tiltænkt. Hvis du har en klar idé om, hvad pengene skal bruges til, inden du låner dem og du ved hvad de forskellige ting koster, så få de ting til at slå til, så pengene ikke bliver brugt på en masse andet end det der var planlagt. Ellers er alle pengene pludselig væk og du kan stå med flere huller der skal dækkes til. Tag et hurtig lån og brug det på det der er nødvendigt.

Læs mere » Læs mindre « 
Udbyder Beløb Rente Løbetid Alder Gebyr Omkostninger*
1. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

2. 20000 kr. Fra: 94.91 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Ferratum

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

3. 15000 kr. Fra: 9.9 % 36 måneder 20 År 3200 kr. 480 kr./md.

Leasy Minilån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

4. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År 2000 kr. 1.958 kr./md.

Fokuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

5. 10000 kr. Fra: 759.79 % Ubegrænset 20 År Ingen 0 kr./md.

Turbolån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

6. 500000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 20 År Ingen 5.031 kr./md.

Lånespecialisten

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

7. 150000 kr. Fra: 6.93 % 120 måneder 20 År 5600 kr. 1.727 kr./md.

PayMark Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

8. 50000 kr. Fra: 9.9 % 60 måneder 20 År 2000 kr. 1.052 kr./md.

DER Tryglån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

9. 15000 kr. Fra: 204.41 % Ubegrænset 21 År Ingen 0 kr./md.

Lendon

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

10. 75000 kr. Fra: 14.85 % 72 måneder 21 År 3200 kr. 1.561 kr./md.

Lånlet

Krav:

 • Fyldt 21 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

11. 50000 kr. Fra: 9.9 % 72 måneder 20 År 4000 kr. 917 kr./md.

Leasy Lavrente

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

12. 50000 kr. Fra: 8.73 % 80 måneder 20 År 3200 kr. 821 kr./md.

Nordiclån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

13. 50000 kr. Fra: 9.9 % 78 måneder 20 År 3200 kr. 865 kr./md.

Modus Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

14. 100000 kr. Fra: 16.9 % 108 måneder 20 År 3200 kr. 1.783 kr./md.

Føniks Privatlån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

15. 10000 kr. Fra: 761.54 % 4 måneder 20 År Ingen 4.515 kr./md.

Bonuslån

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

16. 500000 kr. Fra: 3.49 % 12 år 23 År 1950 kr. 4.243 kr./md.

Lendme

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

17. 75000 kr. Fra: 9.95 % 72 måneder 18 År 3200 kr. 1.377 kr./md.

Selene Finans

Krav:

 • Fyldt 18 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

18. 150000 kr. Fra: 9.9 % 120 måneder 20 År Ingen 1.958 kr./md.

Spargo Finans

Krav:

 • Fyldt 20 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

19. 15000 kr. Fra: 706.4 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Kronelån

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

20. 15000 kr. Fra: 228 % Ubegrænset 19 År Ingen 0 kr./md.

Simbo.dk

Krav:

 • Fyldt 19 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.

21. 400000 kr. Fra: 8.99 % 15 år 23 År 950 kr. 4.025 kr./md.

Bank Norwegian

Krav:

 • Fyldt 23 år.
 • Ikke i RKI

Udbyderens kontakt information:

Kontaktinformationer er endnu ikke opdateret.